Θέση Εργασίας

Junior Sales Account Manager

Spitogatos

Ο Spitogatos προσλαμβάνει έναν/μια Junior Sales Account Manager, για την Αθηνά, Ελλάδα.

Προφίλ Οργανισμού
 • Η ανεύρεση ακινήτου κάθε είδους είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία με πολλούς αντικειμενικούς και υποκειμενικούς παράγοντες, συχνά με έλλειψη διαφάνειας και πολλές παγίδες. Όραμα όλων εμάς στο Spitogatos είναι να διευκολύνουμε αυτή τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση ακινήτου με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
  Η εταιρεία μας έχει 3 βασικά digital brands (Spitogatos, Tospitimou, Spiti24) και έχει γράψει τη δική της ιστορία στο ελληνικό τεχνολογικό επιχειρείν:
  Ιούλιος 2009: ο Spitogatos έγινε η πρώτη ελληνική νεοφυής εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας που έλαβε χρηματοδότηση από θεσμικό επενδυτή (Venture Capital Fund).
  Μάιος 2014: o Spitogatos ανήκει στο διεθνή όμιλο της Real Web, εταιρείας που συμμετέχει σε επιλεγμένα online businesses στην Ευρώπη, και μέσω αυτής της συμφωνίας διαχειρίζεται και την ιστοσελίδα Spiti24.gr.
Περιγραφή θέσης εργασίας
 • Aναζητούμε στελέχη για να ενισχύσουμε το εμπορικό τμήμα της εταιρείας μας, στα γραφεία μας στο Ελληνικό. Ο Account Manager διαχειρίζεται πελατολόγιο (accounts) της εταιρείας μας που θα του ανατεθεί. Η συγκεκριμένη θέση αφορά υπηρεσίες των ιστοσελίδων Spitogatos.gr, tospitimou.gr, Spiti24.gr και Spitogatos.com.cy, και ο account manager θα πρέπει να αναπτύξει άριστες σχέσεις με το πελατολόγιό του, να εξυπηρετεί με επαγγελματισμό, συνέπεια και ευχάριστη διάθεση, και να επικοινωνεί αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των ανωτέρω ιστοσελίδων.
  Η θέση περιλαμβάνει έντονη τηλεφωνική επικοινωνία σε καθημερινή βάση (περίπου 70% του χρόνου κατά μέσο όρο), ενώ ο υπόλοιπος χρόνος μοιράζεται στην οργάνωση & διαχείριση πελατολογίου (π.χ. χρήση CRM) και σε συναντήσεις.
  Το Spitogatos.gr εκτιμά τις φρέσκες και πρωτοποριακές ιδέες από όλα τα μέλη της ομάδας (νέα και παλαιότερα) και όλοι μαζί συμμετέχουμε ενεργά στη διαμόρφωση της στρατηγικής.
Απαιτούμενα προσόντα
 • Προηγούμενη εμπειρία σε πωλήσεις / τηλεφωνικές πωλήσεις / call center.
 • Οικειότητα με συστήματα διαχείρισης πελατών / CRM, όπως και με τα βασικά των Microsoft Excel και Outlook.
 • Μεθοδικότητα, πείσμα, αυτοπεποίθηση, ικανότητα στη διαχείριση χρόνου.
 • Πάθος για το internet και την τεχνολογία.
 • Ικανότητα τόσο ατομικής / ανεξάρτητης εργασίας με την ελάχιστη δυνατή επίβλεψη, όσο και ομαδικής εργασίας.
 • Το απαιτούμενο mentality για εργασία σε μία startup εταιρεία (μικρή, νεανική ομάδα, γρήγοροι ρυθμοί, multi-tasking, χαoτικό περιβάλλον).
 • Cool, smart & professional, χωρίς τυπικότητες.
Προσφέρονται
 • Εξαιρετικό & μοντέρνο περιβάλλον εργασίας. All things startup.
 • Ελκυστικό οικονομικό πακέτο με μεγάλη προοπτική εξέλιξης.
 • Ιδιωτική ασφάλιση υγείας.
 • Συνεχής επιμόρφωση: πρόσβαση σε μεγάλο εύρος βιβλίων και άλλων εκπαιδευτικών πόρων για επαγγελματική & προσωπική ανέλιξη.
 • Ευκαιρία να γίνει μέλος μιας νεανικής δυναμικής ομάδας, να μάθει και να αναπτύξει δεξιότητες σε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία τεχνολογίας, ερχόμενος/η σε άμεση επαφή καθημερινά με όλα τα στελέχη του Spitogatos.gr.
 • Ο Spitogatos.gr υπήρξε η πρώτη ελληνική start-up στο χώρο της τεχνολογίας που σήκωσε κεφάλαια από θεσμικό επενδυτή (το 2009), και από το Μάιο του 2014 ανήκει στον όμιλο της πολυεθνικής Real Web (Λουξεμβούργο), η οποία έχει παρουσία σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Από το Μάιο του 2014 η ομάδα του Spitogatos.gr διαχειρίζεται και την ιστοσελίδα Spiti24.gr, ενώ από το Μάρτιο του 2015 διαχειρίζεται και τη γνωστή ιστοσελίδα tospitimou.gr. Το 2017 λανσάραμε τα νέα μας brands στο εξωτερικό: indomio.hr (Κροατία), indomio.rs (Σερβία), indomio.si (Σλοβενία), indomio.bg (Βοσνία & Ερζεγοβίνη), indomio.me (Μαυροβούνιο), indomio.com.mt (Μάλτα) και Spitogatos.com.cy (Κύπρος)... ενώ ετοιμάζονται κι άλλα!
Σημειώσεις
 • Αναφέρετε την πηγή της αγγελίας στην αίτηση σας: douleuw.gr.
Πως να κάνετε αίτηση
Αίτηση
Αυτή η θέση εργασίας δεν δέχεται πλέον αιτήσεις

Λεπτομέρειες

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κάνω αίτηση για θέσεις εργασίας μέσω του douleuw.gr?

Διαβάστε το άρθρο