Εταιρεία

Randstad

  • Η Randstad είναι η #1 εταιρεία HR στην Ελλάδα και αναλαμβάνει μόνιμες και προσωρινές προσλήψεις προσωπικού εκ μέρους πελατών της.
  • Η Randstad ιδρύθηκε στην Ολλανδία το 1960 και σήμερα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, με παρουσία σε 39 χώρες παγκοσμίως. Με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη έχουμε την δυνατότητα και την εμπειρία να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε πανελλαδική βάση.
    Η Randstad αναγνωρίζει το ρόλο τoυ προσωπικού της στη διατήρηση και τη δημιουργία της επιτυχημένης παρουσίας της στην αγορά. Πιστεύουμε ότι η πραγματική αξία κάθε επιχείρησης βρίσκεται στους ανθρώπους της και νιώθουμε υπερήφανοι που η Randstad Hellas έχει βραβευτεί από τον οργανισμό Great Place to Work, στην κατηγορία Best Workplace 2013. Επιπλέον, η Randstad Hellas τα τελευταία έτη (2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015) έχει λάβει την 1η θέση στην παγκόσμια έρευνα ‘International People Survey’ η οποία καταγράφει τη δέσμευση των υπαλλήλων σε όλα τα υποκαταστήματα της Randstad.
    Η Randstad είναι γνωστή για τις σταθερές αξίες της (Γνώση, Εξυπηρέτηση, Εμπιστοσύνη), τις οποίες συνοψίζουμε στη φιλοσοφία ‘good to know you’. Οι αξίες αυτές διαμορφώνουν την κουλτούρα μας και βοηθάνε στην ανάπτυξη μας, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, των υποψηφίων και των λοιπών ενδιαφερομένων.

Λεπτομέρειες

Θέσεις Εργασίας από Randstad

Κατηγορία

Λήξη