Εταιρεία

PERIPC

  • Η επιχείρηση PERIPC ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται σε τομείς πληροφορικής (υπηρεσίες σχετικές software & hardware) και εμπορίας (χονδρικής και λιανικής πώλησης hardware).
    Με έδρα τη Νέα Μηχανιώνα του Νομού Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στην εμπορία και παροχή υπηρεσιών σχετικών με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με τη φιλοσοφία του One-Stop-Shop.
    Με γνώμονα την πώληση προϊόντων όπως και υψηλών τεχνολογικών λύσεων, η PERIPC δεσμεύεται και κρατάει μια σταθερή και ξεκάθαρη εμπορική σχέση με συνεργάτες και πελάτες. Αφουγκράζεται τις ανάγκες του πελάτη και συντονίζεται για να παραδώσει ένα άρτια και ποιοτικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
    Ο στόχος όμως δεν σταματάει εδώ, γιατί η συνολική προσπάθεια επικεντρώνεται στην υποστήριξη μετά την πώληση τόσο για πελάτες λιανικής όσο και χονδρικής. Η φιλοσοφία της εταιρείας συμπεριλαμβάνει και την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της ώστε να συμβαδίζει με τους γρήγορους ρυθμούς εξέλιξης της τεχνολογίας και των τάσεων αυτής. Από την ίδρυση της ως τώρα, η PERIPC έχει επεκταθεί σε ακόμα περισσότερες δραστηριότητες, ομαδοποιημένες σε τρεις κύριους τομείς όπως περιγράφονται παρακάτω, δείχνοντας συνεχώς το δυναμικό και ανήσυχο πνεύμα που τη διακατέχει.

Λεπτομέρειες

Θέσεις Εργασίας από PERIPC

Κατηγορία

Λήξη