Εταιρεία

Horizon Beach Resort

 • Σε ιδανική τοποθεσία, μπροστά σε μία από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες της Κω, το 4 αστέρων Horizon Beach Resort προσφέρει μοναδικές ανέσεις και υψηλής ποιότητας παροχές που το φέρνουν σε μία από τις πρώτες θέσεις των ξενοδοχείων της νήσου Κω, αλλά και ολόκληρης της χώρας!
  Απλωμένο σε μια έκταση 108.000 τ.μ., αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο και 28 bungalows, που περιβάλλονται από καταπράσινους κήπους και εξωτικούς φοίνικες. Προσφέροντας απόλυτη κομψότητα και
  πραγματική πολυτέλεια, το Horizon Beach Resort διακρίνεται για το φιλικό του περιβάλλον, τη φιλοξενία προς τους επισκέπτες του και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
  Σχεδιασμένο με υψηλές προδιαγραφές αισθητικής, προσφέρει μια πολυτελή, αλλά και άνετη ατμόσφαιρα, και γίνεται ένας διακριτικός κόσμος πολυτέλειας, που δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς. Ως εκ τούτου, είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, είτε με φίλους ή με τις οικογένειές τους.
  Συνδυάζοντας την απόλυτη ηρεμία με τη δράση, το Horizon Beach Resort είναι ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία στην Κω που φιλοξενεί τις επιθυμίες σας και μετατρέπει τις διακοπές σας σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Λεπτομέρειες

Θέσεις Εργασίας από Horizon Beach Resort

Κατηγορία

Λήξη

 • Receptionist

  Το Horizon Beach Resort προσλαμβάνει Receptionist, για την Κω, Ελλάδα.

  για
 • Έκλεισε